Meny

Driv i investeringer er viktigere enn noen gang

Tilbake

I møte med koronaviruset vil Nysnø med driv og teft fortsette sin investeringsvirksomhet, samtidig som vi med omsorg gjennomfører praktiske tiltak for å redusere spredningen.

For at så få som mulig blir smittet og rammet har vi iverksatt følgende:

Våre ansatte jobber nå digitalt

Alle våre ansatte oppfordres f.o.m. 13. mars til å jobbe hjemmefra. Det betyr at vårt kontor i Stavanger er stengt for besøkende. Vi kan som vanlig nås på e-post, telefon og videomøter. Du kan også følge Nysnø på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Nysnø opprettholder sin investeringsvirksomhet

Nysnø vil fortsette å investere i lønnsom klimateknologi, og er i dialog med selskaper, medinvestorer og andre aktører for å holde oss oppdatert. Vårt investeringsteam kan som vanlig nås på e-post, og treffes på telefon og videomøter.

Nysnø ønsker å gjennomføre Driva

Nysnø har planlagt for å gjenta fjorårets suksess med Driva Klimainvesteringsmøtet på Tou Scene i Stavanger 27. mai 2020. Vi følger myndighetenes anbefalinger til enhver tid, og vil ta en beslutning om hvordan vi gjennomfører Driva når forholdene er mer oversiktlig. Vårt mål er uansett å tilby den beste opplevelsen, enten fysisk eller virtuelt. Les mer om bekreftede foredragsholdere til Driva her.