Meny

Personvernerklæring

Personvernerklæring Nysnø Klimainvesteringer

Personvernerklæring Nysnø Klimainvesteringer

Vi setter pris på at du vil kontakte oss i Nysnø. I denne Personvernerklæringen finner du informasjon om hvordan vi behandler og lagrer personopplysninger du deler med oss, og hvilke rettigheter du har.

Hva er en personopplysning?

En personopplysning er en opplysning som kan knyttes til deg som person, for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og personnummer.

Hva registrerer Nysnø og hvorfor?

Når du kontakter oss vil vi lagre din henvendelse og din kontaktinformasjon slik at vi kan svare deg på best mulig måte. På vår nettside kan du også registrere deg som mottaker av vårt nyhetsbrev på e-post, og vi lagrer din e-post adresse for å kunne sende deg nyhetsbrev. Ved å registrere din henvendelse eller abonnere på vårt nyhetsbrev, samtykker du til behandling av personopplysningene du har gitt oss.

Hvor lenge beholder Nysnø personopplysningene?

Nysnø beholder personopplysningene inntil formålet – å behandle din henvendelse – er oppfylt. I noen tilfeller vil det ta tid før du får et endelig svar, for eksempel dersom du kontakter oss vedrørende en jobbmulighet eller med investeringsforslag. I slike tilfeller vil vi beholde informasjonen så lenge det er nødvendig for vurdering av henvendelsen.

Nysnø skal rutinemessig slette personopplysningene når formålet med behandlingen er oppfylt. Hvis du melder deg av vårt nyhetsbrev sletter vi din e-postadresse.

Hva skjer når du besøker Nysnø digitalt?

Når du besøker vår hjemmeside www.nysnoinvest.no eller går inn på Nysnø på sosiale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn legges det igjen digitale spor.

Disse sosiale mediene har sine egne regler for behandling av dine personopplysninger, som du godtar ved å akseptere deres brukervilkår. Dette kan ikke Nysnø påvirke.

Nysnø bruker Google Analytics til trafikkanalyse på vår hjemmeside.. Du kan reservere deg mot Google Analytics (se informasjon om selskapets personvern her).

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små datafiler som plasseres på din datamaskin eller mobile enhet når du laster inn en nettside.  Vi bruker informasjonskapsler for at nettsiden skal fungere bedre.

Dersom du ikke vil tillate lagring av informasjonskapsler på din maskin kan du skru av funksjonen i din nettleser. Vær oppmerksom på at dette kan gjøre at både Nysnøs hjemmeside og andre nettsider fungerer dårligere.

Du kan slette informasjonskapsler ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Les mer om dette på Nettvett.

Dine rettigheter

Du har noen lovbestemte rettigheter knyttet til dine personopplysninger. Du kan lese mer om dine rettigheter hos Datatilsynet. Hvis du vil utøve dine rettigheter sender du e-post til post@nysnoinvest.no. Vi besvarer din henvendelse innen 30 dager.

Innsyn i egne opplysninger

Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.

Retting av personopplysninger

Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.

Sletting av personopplysninger

I enkelte tilfeller kan du kreve at personopplysninger om deg slettes, for eksempel hvis du trekker tilbake et samtykke til behandling av personopplysninger.

Reservasjon

Du har rett til å kreve begrenset behandling av dine personopplysninger. I visse situasjoner kan du ha rett til å protestere mot behandling av personopplysninger. Du kan også motsette deg at det foretas automatiserte individuelle avgjørelser knyttet til deg, som for eksempel profilering.

Dataportabilitet

Du har rett til å få personopplysninger vi har registrert på deg overført til deg eller en annen behandlingsansvarlig i et maskinlesbart format.

Klage

Datatilsynet fører tilsyn med hvordan virksomheter behandler personopplysninger og behandler klager fra registrerte som mener seg utsatt for brudd på personvernlovgivningen. På Datatilsynets nettside kan du lese mer om hvordan du kan klage.

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger. I Nysnø er administrerende direktør behandlingsansvarlig.