Meny

Vårt styre

Tilbake

Nysnø har et bredt sammensatt styre med mange års erfaring fra både finans og klimavennlig teknologi.

Widar Salbuvik, styreleder, er utdannet siviløkonom, er daglig leder i Moss Industri- og næringsforening. Han sitter i styret i flere selskaper, blant annet i Entra ASA, HitecVision AS og Kings Bay AS. Han har tidligere vært styreleder i Argentum og gikk nylig ut av styret i Oslo Børs.

Katharina Ringen Asting, styremedlem, driver i dag et eget rådgivingsselskap med fokus på innovasjon og teknologisk utvikling. Hun er sivilingeniør av utdannelse og har i tillegg en MBA fra USA. Hun er styremedlem i DNB Private Equity ASA.

Klaus Mohn, styremedlem, er professor i økonomi ved Universitetet i Stavanger, han har tidligere erfaring som sjefsøkonom i Statoil og er oppnevnt i regjeringens utvalg om klimarisiko og betydningen for norsk økonomi.

Jannicke Hilland, styremedlem, er utdannet sivilingeniør og har vært konsernsjef i BKK AS siden 2015. Hun har mange års erfaring fra blant annet Statoil og Hydro. Hun sitter i styrene i Energi Norge og Bergen Næringsråd.

Egil Herman Sjursen, styremedlem, har hovedfag i sosialøkonomi fra Universitetet i Bergen. Han er i dag partner og administrerende direktør i Holberg Fondsforvaltning AS. Sjursen er nå blant annet styreleder i Stiftelsen Universitetsforskning Bergen, i Stiftelsen Musikkselskapet Harmonien og Janus Holding AS